Henkilövakuutus

Henkilövakuutus turvaa itsellesi ja perheellesi toimeentulon vakavan sairauden tai tapaturman sattuessa.

Henkilövakuutukset

Vakuutustori Tuloturva -vakuutus

Vakuutus on tarkoitettu tuomaan rahallista turvaa yllättäviin elämäntilanteisiin. Vakuutuksesta saa 200 - 1 000 € / kk riippuen valitsemastasi tasosta ja korvausta maksetaan työttömyyden sattuessa, tai mikäli sairastut tai loukkaannut vakavasti ja olet työkyvytön. Vakuutus korvaa myös tapaturmaisen kuoleman.

Hinta alkaen 14,32 € / kk.
Vakuutus voidaan irtisanoa koska tahansa.

Matkavakuutus

Matkavakuutus korvaa itsellesi ja matkatavaroillesi aiheutuneita vahinkoja. Voit ottaa matkavakuutuksen tarpeesi mukaan vain yhdelle matkalle tai jatkuvana.

Henkivakuutus

Turvaa perheesi ja lähimmäistesi elintason, jos sinulle sattuisi pahin. Henkivakuutus kattaa sekä sairauden, että tapaturman aiheuttaman kuoleman. Lue lisää klikkaamalla ikonia

Henkilövakuutus tuo turvaa itsellesi ja perheellesi

Henkilövakuutus on terveytesi tuki ja turva. Terveys on meille kaikille luonnollisesti hyvin arvokas. Sitä pitää kuitenkin helposti itsestään selvyytenä, kunnes jotain äkillistä ja odottamatonta tapahtuu. Henkilövakuutuksella voit vakuuttaa terveytesi sairauden tai tapaturmaisen loukkaantumisen varalta. Henkilövakuutus korvaa myös läheistesi toimeentulon pahimman yli, jos menehdyt tapaturmaisesti tai sairauteen. Henkilövakuutuksilla korvataan siis sinuun kohdistuvia vahinkoja ja se tuo turvaa sinun ja perheesi taloudelliseen tilanteeseen vahingon sattuessa.

Miksi henkilövakuutus on tärkeä olla voimassa?

Muistamme tyypillisesti vakuuttaa kotimme ja automme, mutta usein unohdamme vakuuttaa kaikkein tärkeimmän eli terveytemme. Terveyden heikentyminen tai menetys voi tuoda mukanaan myös taloudellisia haasteita ja lisätä näin tilanteen vakavuutta entisestään. 

Suomessa sosiaaliturva luo jokaiselle perustason turvan. Mutta onko tämä riittävä taso sinulle ja perheellesi esimerkiksi sairastumisen tai pysyvän työkyvyttömyyden sattuessa? Perheesi tulotaso voi tällöin alentua merkittävästi ja tämä voi johtaa myös taloudellisiin haasteisiin. Vapaaehtoiset henkilövakuutukset täydentävätkin sosiaaliturvaa ja luovat näin turvallisuutta.

Henkilövakuutuksilla voit siis turvata itsellesi ja perheellesi toimeentulon vakavan sairauden tai tapaturman sattuessa. Tällöin on tärkeää, että voitte keskittyä ainoastaan toipumiseen eikä sinun tarvitse huolehtia perheesi toimeentulosta.

Milloin henkilövakuutus tulisi hankkia?

Mitä aiemmin niin sen parempi. Kaikkea elämässä ei voi ennakoida, joten mitä aiemmin vakuutuksen hankkii niin sen turvallisemmin mielin voi elää. Varmaa on, että vakuutuksen hankkiminen on myöhäistä silloin, kun vahinko on jo sattunut. Vakuutuksen hankkiminen pitäisikin tulla ajankohtaiseksi viimeistään silloin, kun perustetaan perhe ja hankitaan yhteinen koti.

Mitä henkilövakuutus korvaa?

Vapaavalintainen henkilövakuutuksen maksettava korvaus riippuu siitä millaisen vakuutuksen valitset itsellesi.

Henkivakuutuksesta maksetaan kertakorvaus läheisille vakuutetun menehtyessä. Vakuutusturvan määrän voit valita itse. Vakavan sairauden turvalla saat kertakorvauksen, jos sairastut yhteen vakuutusehdoissa ennalta määriteltyyn vakavaan sairauteen.

Matkavakuutus korvaa itsellesi ja matkatavaroillesi aiheutuneita vahinkoja. Voit ottaa matkavakuutuksen tarpeesi mukaan vain yhdelle matkalle tai jatkuvana vakuutuksena.