Pitkä sairausloma yllätti – lue miten Minna keskittyi töihin palaamiseen ilman rahahuolia

pitkä sairausloma

Jaa kirjoitus

Minnan työkaveri joutui yllättäen pitkälle sairauslomalle. “Oli yllättävää, kun kuulin paljonko tulot tippuivat Kelan sairauspäivärahojen myötä. Mietin heti, miten vastaavaan voisin itse varautua, koska sairaana ei halua raha-asioista joutua murehtimaan”, Minna kertoo. 

“Lyhyet sairauspoissaolot flunssan tai kuumeilun vuoksi ovat hyvin yleisiä lyhyitä työkyvyttömyysjaksoja, joita suurin osa työntekijöistä ja yrittäjistä kohtaa. Suomessa liian harvoin puhutaan siitä, miten suuren taloudellisen loven esimerkiksi kahden kuukauden sairauspoissaolo voi mukanaan tuoda. Taloudellisesti turvaverkot ovat huomattavasti paremmat esimerkiksi työttömyyden kohdatessa”, Mika Vakuutustorin asiakaspalvelusta kertoo.

Pitkä sairauspoissaolo - miten sinä varaudut?

Perinteisesti kannattaa olla hieman säästöjä ja työttömyyden varalta kuulua työttömyyskassaan, joka oikeuttaa ansiosidonnaiseen työttömyysturvaan. Vapaaehtoisilla vakuutuksilla voi sen lisäksi varautua erilaisiin yllättäviin elämäntilanteisiin. Minnalla oli Vakuutustorin Tuloturva-vakuutus, josta hän sai korvauksia, kun oma yllättävä pidempi sairausloma tuli hänelle myöhemmin eteen. “Jouduin kahden kuukauden sairauslomalle ja oli helpotus, kun vakuutuskorvaus maksettiin  ensimmäisestä sairauspäivästä lähtien työnantajan maksamien sairauspäivärahojen päälle. Sain keskittyä toipumiseen ilman, että minun tarvitsi huolehtia raha-asioistani”, Minna kertoo.

Vakuutustorin Tuloturva-vakuutus tuo turvaa työttömyyden ja työkyvyttömyyden varalle haluamallasi tasolla. Voit valita omaan tilanteeseesi sopivan turvan tason kuukausittaisen 200 – 1000 euron korvaussumman väliltä ilman sitoumuksia.

Liity uutiskirjeen tilaajaksi

Uutiskirjeen tilaajana kuulet aina uusimmat uutiset vakuutuksista ensimmäisenä

Muita kirjoituksia aiheesta

Haluatko lisätietoja tarjoamistamme vakuutuksista?

Ole meihin yhteydessä ja kerromme mielellämme lisää

small_c_popup.png

Asiakaspalvelumme auttaa mielellään

Miten voimme olla avuksi?