Avainlippu

Syöpävakuutus

Syöpävakuutus korvaa yleisimmät syövät ja sopii 18 – 66-vuotiaille henkilöille. Vakuutus korvaa lisäksi 5 muuta vakavaa sairautta. Hinta on kiinteä ja ei nouse iän mukana.

Mikä on syöpävakuutus?

Vakuutus tuo pienellä kuukausimaksulla turva sinulle ja läheisillesi ja korvaussummalla on tarkoitus tuoda rahallista turvaa mikäli sairastut vakavasti. Vakuutustorin syöpävakuutus on tarkoitettu 18 – 66-vuotiaille Suomessa asuville henkilöille.

Vakuutus korvaa yleisten syöpien lisäksi 5 muuta vakavaa sairautta sekä tuo turvaa sinulle ja läheisillesi tapaturmaisen pysyvän haitan ja kuoleman varalta. 

Taloudellinen tuki vakuutuksesta - veroton kertakorvaus

Vakuutuskorvaus on rahallinen kertakorvaus tilillesi, josta nykyisen verolainsäädännön mukaan ei makseta veroa. Korvaus maksetaan muiden vakuutuskorvausten lisäksi. Yleisimmin korvaussummia käytetään kalliimpiin hoitoihin, joihin ei välttämättä saa Kela-korvauksia tai arjen luksukseen raskaiden hoitojen aikana, kuten uuden auton ostoon. 

Syöpävakuutus hinta

Vakuutuksessamme hinta on aina kiinteä ja voit valita laskurilla itsellesi sopivan korvaussumman ja kuukausierän. Vakuutuksen hinta ei nouse iän mukana vaan on kiinteä koko vakuutuksen voimassaoloajan.  

Syöpävakuutus täsmävakuutuksena

Vakuutustori.fin Tapaturman ja Vakavan Sairauden Turvan kautta vakuutat itsesi useimmilta syöviltä, viideltä muulta vakavalta sairaudelta, tapaturmaiselta vammautumiselta ja kuolemalta. Vakuutuksesta saat kertakorvauksen, kun vakuutusehdot täyttyvät. Vakuutuksen hintaan vaikuttaa ikäsi ja vakuutuksen voit ottaa vielä 66-vuotiaana, jolloin vakuutus on voimassa 10 vuotta, joten 76-vuotiaaksi saakka. Vakuutus sopii niin naisille kuin miehillekin.

Vakuutus ei ole perinteinen sairauskuluvakuutus, jolla voi korvata lääkärikuluja vaan diagnisoinnin jälkeen voit hakea korvauksia ja korvaustilanteessa korvaus maksetaan kertakorvauksena tilillesi. 

 

Naisten ja miesten syöpävakuutus

Vakuutus sopii niin miehille kuin naisille. Tarjoukset voit laskea vakuutuslaskurilla syöttämällä siihen henkilötunnuksesi. Vakuutus tuo samalla hinnalla turvaa myös viideltä muulta vakavalta sairaudelta ja tapaturmaiselta pysyvältä haitalta sekä toimii henkivakuutuksena.  

Mitä tulee ottaa huomioon?

Korvaus on veroton korvaus tilillesi. Vakuutus ei myöskään poissulje muita vakuutuksia vaan se tulee itsellesi muiden turvien lisäksi.

Vakuutus ei korvaa syöpää tai muuta vakavaa sairautta, jota on hoidettu 12 kuukauden sisällä vakuutuksen ostohetkestä. Vakavien sairauksien osalta noudatetaan myös 24 kuukauden odotusaikaa eli mikäli otat vakuutuksen tänään ja vakava sairaus todetaan seuraavana päivänä, ei vakuutuksesta voi tämän sairauden osalta hakea korvauksia. Tämä on hyvin tyypillistä vakavien sairauksien vakuutuksissa.

 

Tietoa syövästä

Vuonna 2018 Suomessa oli lähes 290 000 elossa olevaa henkilöä, jolla oli todettu syöpä. Tästä henkilömäärästä noin 56% syövistä oli todettu naisilla. Vuonna 2018 syöpään sairastui 34 372 suomalaista (lähde: THL).

Syöpä on yksi vakavista sairauksista, joka koskee erittäin montaa meistä ja riski kasvaa vanhuuden mukana. 

Usein kysyttyjä kysymyksiä

Vakuutus kattaa seuraavat äkilliset tai odottamattomat sairaudet:

  • Syöpä
  • Sydäninfarkti
  • Sepelvaltimoiden ohitusleikkaus
  • Sokeus
  • Halvaus
  • Pitkäaikainen sairaanhoito

Ei nouse. Poiketen monista vastaavista vakuutuksista, vakuutuksen hinta ei nouse iän mukana vaan on kiinteä 10 vuotta.

Turvasta saat kertakorvauksen, kun sinulle tapahtuu vakuutusehdot täyttävä tapaturma, vakava sairaus tai kuolema:

  • 6 vakavaa sairautta, mukaan lukien syöpä
  • Tapaturmainen pysyvä ja osittainen vammautuminen
  • Pitkäaikaishoito
  • Kuolema

Mikäli esimerkiksi syöpä todetaan vakuutuksen voimassaoloaikana ja se johtaa kuolemaan, maksetaan vakuutetulle myös korvaus kuoleman osalta. Tämä edellyttää, että vakuutus on voimassa kuolemaan asti.

Korvaussumman voi valita kolmesta eri tasosta.

Kyllä. Vakuutus on voimassa kaikkialla maailmassa 24/7.

Vakuutus on vapaaehtoinen ja sopii lähes kaikille aikuisille. Mikäli sinulla on vakuutusta ottaessa jokin olemassa oleva sairaus tai vamma, joka mahdollistaisi oikeuden korvaukseen, nämä normaalisti rajataan pois vakuutusta ottaessa. 

Tapaturma ja vakavan sairauden turva sopii myös yrittäjälle.

Tarkistathan vakuutusehdoista jos työskentelet vaarallisella alalla, että esimerkiksi työssä tapahtumaa tapaturmaa ei suljeta korvauksen ulkopuolelle. Meidän tuotteissamme voit varmistaa asian asiakaspalvelustamme, koska vaihtoehtoja on ja emme halua, että maksat turhasta.

Kyllä ja ei.

Tapaturmasta saatu korvaus on yleensä verovapaa korvaus. Tämä ei myöskään vaikuta esimerkiksi ansiosidonnaiseen työttömyyskorvaukseen.

Vakavasta sairaudesta ja tapaturmasta saatu korvaus on verovapaata tuloa.

Henkivakuutuskorvaus taas on perintöveron alaista tuloa. Otathan huomioon, että verotus voi aina muuttua tulevaisuudessa.

Mikäli haluat korottaa korvaussummaa, voit ostaa uuden samanlaisen vakuutuksen. Tällöin sinulla on kaksi vakuutusta, jotka eivät poissulje toisiaan. On tärkeää huomata, että tällöin vakuutus on todellakin uusi vakuutus ja mikäli vanhan vakuutuksen voimassaoloaikana sinulle on maksettu korvauksia esim. tapaturmaan liittyen, et saa uudesta vakuutuksesta todennäköisesti korvauksia samaan vammaan liittyen.

Mikäli haluat vähentää korvaussummaasi ja täten pienentää kuukausierääsi, olethan yhteydessä asiakaspalveluumme.

Kaikki tarvittavat tiedot löytyvät vakuutetun sähköpostista, sopimusarkistosta ja saat tiedot myös asiakaspalvelustamme.

Koska kyseessä on vakuutuskorvaus, voit käyttää varat miten haluat. Vakuutusyhtiö ei voi määrittää miten käytät varat. Korvaus ei myöskään vaikuta esimerkiksi ansiosidonnaiseen työttömyyskorvaukseen.

Vakavien sairauksien osalta noudatetaan 24 kuukauden vähimmäisaikaa. Tarkat tiedot voit lukea vakuutusehdoista, jotka löydät vakuutuslaskurista.

Vakuutusehdot ja muut dokumentit löytyvät alta. Vakuutussopimuksen allekirjoituksen yhteydessä alkuperäiset ehdot ja liitteet tallennetaan sähköiseen arkistoon, josta saat ne aina tarpeen vaatiessa.

EHDOT
VAKUUTUSTIETOLOMAKE (IPID)
ENNAKKO-OSTOTIEDOT

Avainlippu

Vakuutustori tarjoaa suomalaista palvelua, on mukana vahvistamassa suomalaisten taloudellista hyvinvointia sekä on mukana luomassa lisää työpaikkoja Suomeen.

logo

Hei!

Oletko varma, että et tarvitse lisäturvaa?