Tapaturman ja vakavan sairauden turva

Yhdellä vakuutuksella turvaat itsesi tapaturman, vakavan sairauden ja kuoleman varalta. Vakuutuksemme kattaa kaiken tämän pienellä kuukausimaksulla.

Mikä on tapaturman ja vakavan sairauden vakuutus?

Tapaturman ja vakavan sairauden turva on vapaaehtoinen vakuutus, josta voit saada kertakorvauksen mikäli sinulle ilmenee tapaturmainen pysyvä haitta, tarvitsen pitkäaikaista sairaanhoitoa tai sairastut vakavasti. Vakuutuksesta saat kertakorvauksen tilillesi ja varat voit käyttää miten haluat. Vakuutus sisältää myös henkivakuutuksen, josta maksetaan korvaus kuolinpesälle tai nimeämällesi edunsaajalle.

Osta kattava lisäturva

Vakuutustori.fi tarjoaa asiakkailleen erittäin kattavan tapaturman, vakavan sairauden, tapaturman ja kuoleman varalta. Vakuutus toimii samalla siis myös henkivakuutuksena ja maksat vakuutusta kätevästi kuukausierissä. Voit hallita vakuutusta omien sivujen kautta ja myös päättää vakuutuksen, kun koet, että se ei enää ole tarpeellinen. 

Usein kysyttyjä kysymyksiä

Vakuutus kattaa seuraavat äkilliset tai odottamattomat sairaudet:

  • Syöpä
  • Sydäninfarkti
  • Sepelvaltimoiden ohitusleikkaus
  • Sokeus
  • Halvaus
  • Pitkäaikainen sairaanhoito

Turvasta saat kertakorvauksen, kun sinulle tapahtuu vakuutusehdot täyttävä tapaturma, vakava sairaus tai kuolema:

  • 6 vakavaa sairautta, mukaan lukien syöpä
  • Tapaturmainen pysyvä ja osittainen vammautuminen
  • Pitkäaikaishoito
  • Kuolema

Mikäli esimerkiksi syöpä todetaan vakuutuksen voimassaoloaikana ja se johtaa kuolemaan, maksetaan vakuutetulle myös korvaus kuoleman osalta. Tämä edellyttää, että vakuutus on voimassa kuolemaan asti.

Korvaussumman voi valita kolmesta eri tasosta.

Kyllä. Vakuutus on voimassa kaikkialla maailmassa 24/7.

Tuloturva on vapaaehtoinen vakuutus ja sopii lähes kaikille aikuisille. Mikäli sinulla on vakuutusta ottaessa jokin olemassa oleva sairaus tai vamma, joka mahdollistaisi oikeuden korvaukseen, nämä normaalisti rajataan pois. 

Tapaturma ja vakavan sairauden turva sopii myös yrittäjälle.

Tarkistathan vakuutusehdoista jos työskentelet vaarallisella alalla, että esimerkiksi työssä tapahtumaa tapaturmaa ei suljeta korvauksen ulkopuolelle. Meidän tuotteissamme voit varmistaa asian asiakaspalvelustamme, koska vaihtoehtoja on ja emme halua, että maksat turhasta.

Kyllä ja ei.

Tapaturmasta saatu korvaus on yleensä verovapaa korvaus. Tämä ei myöskään vaikuta esimerkiksi ansiosidonnaiseen työttömyyskorvaukseen.

Vakavasta sairaudesta ja tapaturmasta saatu korvaus on verovapaata tuloa.

Henkivakuutuskorvaus taas on perintöveron alaista tuloa. Otathan huomioon, että verotus voi aina muuttua tulevaisuudessa.

Mikäli haluat korottaa korvaussummaa, voit ostaa uuden samanlaisen vakuutuksen. Tällöin sinulla on kaksi vakuutusta, jotka eivät poissulje toisiaan. On tärkeää huomata, että tällöin vakuutus on todellakin uusi vakuutus ja mikäli vanhan vakuutuksen voimassaoloaikana sinulle on maksettu korvauksia esim. tapaturmaan liittyen, et saa uudesta vakuutuksesta todennäköisesti korvauksia samaan vammaan liittyen.

Mikäli haluat vähentää korvaussummaasi ja täten pienentää kuukausierääsi, olethan yhteydessä asiakaspalveluumme.

Kaikki tarvittavat tiedot löytyvät vakuutetun sähköpostista, sopimusarkistosta ja saat tiedot myös asiakaspalvelustamme.

Koska kyseessä on vakuutuskorvaus, voit käyttää varat miten haluat. Vakuutusyhtiö ei voi määrittää miten käytät varat. Korvaus ei myöskään vaikuta esimerkiksi ansiosidonnaiseen työttömyyskorvaukseen.

Avainlippu

Vakuutustori tarjoaa suomalaista palvelua, on mukana vahvistamassa suomalaisten taloudellista hyvinvointia sekä on mukana luomassa lisää työpaikkoja Suomeen.

logo

Hei!

Oletko varma, että et tarvitse lisäturvaa?