Tietoa yrityksestä

Vakuutustori Oy (Y-tunnus 3107843-3) on perustettu vuonna 2019 ja toimii vakuutusedustajana Finanssivalvonnan ja edustamiensa vakuutusyhtiöiden alaisuudessa. 

Voimassa olevan vakuutusedustajatiedon ja edustettavat yhtiöt voi tarkistaa Finanssivalvonnan sivuilta vakuutusedustajarekisteristä etsimällä yrityksen nimellä tai Y-tunnuksella. Löydät rekisterin täältä.

Tarinamme

Vakuutustori.fi idea lähti liikkeelle lähipiirimme kirjavista kokemuksista vakuutusten parissa. Päätimme lähteä luomaan modernia digitaalista ympäristöä vakuutusten myyntiä, hallinnointia ja raportointia varten ja antaa kaikille asiakkaillemme mahdollisuus valita itselle sopivin vakuutus parhaiden vakuutusten joukosta. Yhtiö perustettiin vuoden 2019 lopulla ja ensimmäinen vakuutus palvelumme kautta myytiin kesällä 2020.

 

Visiomme

Visiomme on parantaa suomalaisten työttömyys- ja terveysturvaa sekä luoda Suomen paras vakuutusten ostokokemus.

Tiimi

Vakuutustorin perustajilla on yhteensä yli 30 vuoden kokemus rahoitus-, vakuutus- ja taloushallinnonaloilta asiakaslähtöisten palveluiden, johtamisen ja myyntityöstä.

Suomalaista palvelua

Avainlippu

Vakuutustori tarjoaa suomalaista palvelua, on mukana vahvistamassa suomalaisten hyvinvointia sekä on mukana luomassa lisää työpaikkoja Suomeen vakuutusten, teknologian ja liiketoiminnan kehittämisen saralla.

Kaipaatko lisätietoa tai haluat tehdä yhteistyötä?

Voit olla meihin yhteydessä “Ota yhteyttä” -lomakkeen kautta tai olemalla yhteydessä asiakaspalveluumme sähköpostitse osoitteessa asiakaspalvelu@vakuutustori.fi

logo

Hei!

Oletko varma, että et tarvitse lisäturvaa?