Taloudellista turvaa elämän yllättäviin tilanteisiin

Lainaturva - Turvaa lainojesi takaisinmaksu

Vakuutustorin Tuloturva vakuutus auttaa sinua elämän yllättävissä tilanteissa kun tulotasosi on hetkellisesti tippunut esimerkiksi tapaturman, sairauden tai työttömyyden kohdatessa.

Korvaustason voit itse valita 200 – 1000€ väliltä kuukaudessa.

Lainaturva
Alkaen vain 14,32€ / kk

Painamalla “Seuraava” hyväksyt Vakuutustorin käyttöehdot ja tietosuojakäytänteet

Lainaturvan hyödyt

Kaikkea ei elämässä voi ennakoida etukäteen. Voit kuitenkin varautua Vakuutustorin Tuloturva vakuutuksella ja sinulla on taloudellinen turva elämän yllättävissä tilanteissa. 

01  Turvaa

Lainaturvan avulla voit turvata lainan takaisinmaksun työttömyyden, työkyvyttömyyden tai tapaturmaisen kuoleman sattuessa.

02  Joustava

Vakuutustori Tuloturva -vakuutus toimii kuten lainaturva, mutta sitä ei ole sidottu lainaan ja asiakkaana saat itse vapaasti päättää mihin korvaussumman haluat käyttää.

03  Korvaus

Korvaustason voit itse valita vapaasti 200 – 1000€ väliltä kuukaudessa riippuen elämäntilanteestasi.

04  Edullinen

Vakuutusta maksat helpoissa pienissä kuukausierissä. Hinta määräytyy valitun korvaussumman mukaan. Hinnat alkaen vain 14,32€ kuukaudessa.

Lainaturvasta joustavaa helpotusta työttömyyden ja työkyvyttömyyden varalta

Miten selviäisit lainasi takaisinmaksusta, jos elämä yllättäisi ikävästi?

Lainaturva on tyypillisesti tiettyyn lainaan tai luottoon liitetty vakuutustuote, jolla voi varmistaa lainan takaisinmaksun työttömyyden, työkyvyttömyyden tai kuoleman sattuessa. Suomalaisilla on kasvavissa määrin lainaturva-vakuutus liitettynä juuri asuntolainaan. 

Kuitenkin useimmilla meillä on myös muita lainoja, kuten luottokorttilainaa, osamaksuja, autolainaa tai remonttilainaa ja kaikkiin näihin lainoihin ei ole edes mahdollisuutta ottaa laina- tai takaisinmaksuturvaa. 

Vakuutustori Tuloturva -vakuutus toimii kuten lainaturva, mutta sitä ei ole sidottu yhteenkään lainaan ja asiakkaana saat itse päättää mihin korvaussumman käytät. Voit käyttää varat esimerkiksi laskuihin, ruokaostoksiin tai valittuihin lainalyhennyksiin.

Vakuutuksesta saatava kuukausikorvaus 200 – 1000€ auttaa sinua selviytymään arjestasi tulojesi pienentyessä, mikäli joudut yllättäen työttömäksi tai et sairauden tai tapaturman takia ole työkykyinen.  

Meiltä kysyttyä

Tuloturva on vapaaehtoinen vakuutus ja sinun tulee täyttää seuraavat hakemusehdot:

  • Sinun tulee olla 18 – 64- vuotias vakuutusta hakiessasi
  • Olet ollut nykyisessä vakituisessa / osa-aikaisessa työsuhteessasi tai yrittäjänä vähintään 6kk ajan ja työaikasi on ollut vähintään 17 tuntia viikossa
  • Asut vakituisesti Suomessa ja kuulut Suomen sosiaaliturvan piiriin
  • Olet täysin työkykyinen
  • Vakuutusta ottaessasi et ole tietoinen irtisanomisesta tai tulevasta työttömyydestä

Ei. Tuloturva on tarkoitettu nimenomaan tuomaan lisätuloja työttömyyden tai työkyvyttömyyden sattuessa kohdallesi. Ehtojen täyttyessä sinulle maksetaan valitsemasi kuukausittainen korvaussumma tilillesi. 

Voit saada vakuutuksesta korvausta, mikäli jokin alla oleva tapahtuu sinulle.

  • Yli 30 päivää kestävä työttömyys
  • Tapaturman aiheuttama työkyvyttömyys
  • Yli 30 päivää kestävä tahaton työkyvyttömyys, kun työkyvyttömyys johtuu sairaudesta
  • Tapaturmainen kuolema

Vakuutustori Oy on Suomen Finanssivalvonnan valvonnassa toimiva vakuutusasiamies, joka tarjoaa henkilövakuutuksia Suomessa.

Yrityksemme erikoistuu henkilövakuutuksiin ja tarjoaa kaikille suomalaisille parempaa työttömyys- ja työkyvyttömyysturvaa.

logo

Hei!

Valitettavasti, et saanut lainatarjouksia. Aasa kannustaa fiksuun talouden hoitoon ja suosittelee Vakuutustorin Tuloturvaa, jolla varmistan lainojesi takaisinmaksun.