Taloudellista turvaa, kun elämä yllättää

Laskuturva

Vakuutustorin Tuloturva vakuutus auttaa sinua taloudellisesti selviytymään laskuistasi ja muista kiinteistä kuluistasi, kun tulotasosi on hetkellisesti tippunut esimerkiksi tapaturman, sairauden tai työttömyyden kohdatessa.

Korvaustason voit itse valita 200 – 1000€ väliltä kuukaudessa.

Laskuturva
Alkaen vain 14,32€ / kk

Painamalla “Seuraava” hyväksyt Vakuutustorin käyttöehdot ja tietosuojakäytänteet

Laskuturvan hyödyt

Elämässä voi aina tapahtua odottamattomia asioita. Vakuutustorin Tuloturva vakuutus pitää elämäsi talouden tasapainossa silloinkin, kun kaikki ei menekään suunnitellusti.  

01  Turvaa

Laskuturvan avulla voit turvata laskujen maksamisen työttömyyden, työkyvyttömyyden tai tapaturmaisen kuoleman sattuessa.

02  Joustava

Vakuutustori Tuloturva -vakuutus ei ole sidottu yksittäisiin laskuihin, vaan asiakkaana voit itse vapaasti päättää mihin korvaussumman haluat käyttää. 

03  Korvaus

Korvaustason voit itse valita vapaasti 200 – 1000€ väliltä kuukaudessa riippuen elämäntilanteestasi.

04  Edullinen

Vakuutusta maksat helpoissa pienissä kuukausierissä. Hinta määräytyy valitun korvaussumman mukaan. Hinnat alkaen vain 14,32€ kuukaudessa.

Laskuturvalla turvaat kuukausittaisten laskujesi maksamisen

Miten selviäisit kuukausittaisista laskuistasi, mikäli elämä yllättäisi ikävästi?

Oletko miettynyt miten rahasi riittäisivät ja selviäisit taloudellisesti kuukausittaisista kiinteistä menoistasi, mikäli jäisit työttömäksi tai joutuisit pidemmälle sairauslomalle tapaturman tai sairauden vuoksi?

Suuri osa suomalaisista kohtaa jossain vaiheessa elämäänsä väliaikaista työttömyyttä tai työkyvyttömyyttä tapaturman tai sairastumisen vuoksi. Harva meistä on kuitenkaan varautunut riittävästi tulotason väliaikaiseen tippumiseen. Tällöin voi ollakin haasteellista suoriutua kiinteistä kuukausittaisista kuluista. 

Kuitenkin kaikilla meillä on kiinteitä kuukausittaisia laskuja ja kuluja esimerkiksi sähkö, vesi, lämmitys, vuokra, vastike ja puhelinlaskuja.

Vakuutustori Tuloturva -vakuutuksen korvaussumman  saat asiakkaana itse päättää mihin sen haluat käyttää. Voit käyttää varat esimerkiksi kuukausittaisiin laskuihisi, ruokaostoksiin tai vaikkapa valittuihin lainalyhennyksiin.

Vakuutuksesta saatava kuukausikorvaus 200 – 1000€ auttaa sinua selviytymään arjestasi tulojesi pienentyessä, mikäli joudut yllättäen työttömäksi tai et sairauden tai tapaturman takia ole työkykyinen.  

Meiltä kysyttyä

Tuloturva on vapaaehtoinen vakuutus ja sinun tulee täyttää seuraavat hakemusehdot:

  • Sinun tulee olla 18 – 64- vuotias vakuutusta hakiessasi
  • Olet ollut nykyisessä vakituisessa / osa-aikaisessa työsuhteessasi tai yrittäjänä vähintään 6kk ajan ja työaikasi on ollut vähintään 17 tuntia viikossa
  • Asut vakituisesti Suomessa ja kuulut Suomen sosiaaliturvan piiriin
  • Olet täysin työkykyinen
  • Vakuutusta ottaessasi et ole tietoinen irtisanomisesta tai tulevasta työttömyydestä

Ei. Tuloturva on tarkoitettu nimenomaan tuomaan lisätuloja työttömyyden tai työkyvyttömyyden sattuessa kohdallesi. Ehtojen täyttyessä sinulle maksetaan valitsemasi kuukausittainen korvaussumma tilillesi. 

Voit saada vakuutuksesta korvausta, mikäli jokin alla oleva tapahtuu sinulle.

  • Yli 30 päivää kestävä työttömyys
  • Tapaturman aiheuttama työkyvyttömyys
  • Yli 30 päivää kestävä tahaton työkyvyttömyys, kun työkyvyttömyys johtuu sairaudesta
  • Tapaturmainen kuolema

Vakuutustori Oy on Suomen Finanssivalvonnan valvonnassa toimiva vakuutusasiamies, joka tarjoaa henkilövakuutuksia Suomessa.

Yrityksemme erikoistuu henkilövakuutuksiin ja tarjoaa kaikille suomalaisille parempaa työttömyys- ja työkyvyttömyysturvaa.