Taloudellista turvaa elämän yllättäviin tilanteisiin

Yrittäjän työttömyysturva - Suomen kattavin Tuloturva

Kaikki ei mene yrittäjänä aina suunnitelmien mukaan. Tuloturva vakuutus auttaa sinua elämän yllättävissä tilanteissa kun tulotasosi on hetkellisesti tippunut esimerkiksi tapaturman, sairauden tai työttömyyden kohdatessa.

Korvaustason voit itse valita 200 – 1000€ väliltä kuukaudessa.

Yrittäjän tuloturva
Alkaen vain 14,32€ / kk

Painamalla “Seuraava” hyväksyt Vakuutustorin käyttöehdot ja tietosuojakäytänteet

Hyödyt yrittäjälle

Kaikkea ei yrittäjänä voi ennakoida etukäteen. Voit kuitenkin varautua Vakuutustorin kattavalla Tuloturva vakuutuksella kohtaamiisi yllättäviin tilanteisiin. 

01  Työttömyys

Sinulle maksetaan kuukausittaista korvausta, mikäli liiketoimintasi on päättynyt sen seurauksena, ettei liiketoiminta ole kannattavaa asiakaskysynnän vähyyden takia, ja olet ilmoittanut Verohallinnolle liiketoiminnan keskeyttämisestä. 

Korvausta maksetaan työttömyysajaltasi valitsemasi kuukausittaisen vakuutusmäärän 200 – 1000€ mukaisesti.

02  Työkyvyttömyys

Sinulle maksetaan korvausta, mikäli olet täysin työkyvytön tapaturman tai sairauden johdosta vakuutuksen voimassaoloaikana.

Korvausta maksetaan työkyvyttömyysajalta valitsemasi kuukausittaisen vakuutusmäärän 200 – 1000€ mukaisesti.

03  Kuoleman tapaus

Korvaus tapaturman aiheuttaman kuolemantapauksen johdosta. Korvaus on kertakorvaus, joka on 12 kertaa valitsemasi korvaustaso.

Kertakorvaus on väliltä 2400 – 12000€.

04  Korvaukset

Yrittäjän saadessa korvauksia vakuutuksesta, ovat nämä yrittäjän henkilökohtaista tuloa.

Varat voit käyttää miten itse haluat. Esimerkiksi laskujen maksuun, asuntolainaan, vuokraan tai vaikkapa autolainan osamaksuun.

Tuloturva vakuutuksesta joustavaa turvaa työttömyyden ja työkyvyttömyyden varalta

Yrittäjän on tärkeää turvata toimeentulonsa

Yrittäjä ei voi työttömyyden tai työkyvyttömyyden kohdatessa saada samanlaista ansiosidonnaista työttömyyskorvausta kuin tavallinen palkansaaja. Mikäli henkilö toimii yrittäjänä (esimerkiksi freelancer-työntekijänä) ja on myös palkkatöissä, voi henkilö yleensä valita kuuluuko palkansaajan työttömyyskassaan vai luokitteleeko itsensä yrittäjäksi.

Kun päätoiminen yrittäjä joutuu lopettamaan yritystoimintansa, voi hän heikoimmassa tapauksessa saada vain Kelan peruspäivärahaa. Peruspäiväraha on kuukaudessa vain noin 700€, joten yrittäjän on tärkeää turvata toimeentulonsa myös muulla tavoin.

Vakuutustorin Tuloturva -vakuutus on joustava, kuukausittain pienissä erissä maksettava vakuutus. Se tuo rahallista turvaa jopa 1 000 €/kk Kelan peruspäivärahan lisäksi. Tällöin yrittäjä voi saada yli 1 700 €/kk tuloja siihen asti, kunnes työllistyy tai 12 kk maksuraja tulee vastaan.

Vakuutuksesta saatava kuukausikorvaus 200 – 1000€ auttaa sinua selviytymään arjestasi tulojesi pienentyessä, mikäli liiketoimintasi yllättäen päättyy tai et sairauden tai tapaturman takia ole työkykyinen.  

Vakuutustori Tuloturva -vakuutus on erittäin kattava vakuutus verrattuna vain Kelan päivärahaan.

Meiltä kysyttyä

Tuloturva on vapaaehtoinen vakuutus ja sinun tulee täyttää seuraavat hakemusehdot:

  • Sinun tulee olla 18 – 64- vuotias vakuutusta hakiessasi
  • Olet ollut nykyisessä vakituisessa / osa-aikaisessa työsuhteessasi tai yrittäjänä vähintään 6kk ajan ja työaikasi on ollut vähintään 17 tuntia viikossa
  • Asut vakituisesti Suomessa ja kuulut Suomen sosiaaliturvan piiriin
  • Olet täysin työkykyinen
  • Vakuutusta ottaessasi et ole tietoinen irtisanomisesta tai tulevasta työttömyydestä

Ei. Tuloturva on tarkoitettu nimenomaan tuomaan lisätuloja työttömyyden tai työkyvyttömyyden sattuessa kohdallesi. Ehtojen täyttyessä sinulle maksetaan valitsemasi kuukausittainen korvaussumma tilillesi. 

Voit saada vakuutuksesta korvausta, mikäli jokin alla oleva tapahtuu sinulle.

  • Yli 30 päivää kestävä työttömyys
  • Tapaturman aiheuttama työkyvyttömyys
  • Yli 30 päivää kestävä tahaton työkyvyttömyys, kun työkyvyttömyys johtuu sairaudesta
  • Tapaturmainen kuolema

Vakuutustori Oy on Suomen Finanssivalvonnan valvonnassa toimiva vakuutusasiamies, joka tarjoaa henkilövakuutuksia Suomessa.

Yrityksemme erikoistuu henkilövakuutuksiin ja tarjoaa kaikille suomalaisille parempaa työttömyys- ja työkyvyttömyysturvaa.

Vakuutuksenantajana ja vakuutusyhtiönä toimii hyvämaineinen ruotsalainen vakuutuskonserni Maiden Life & General Insurance, joka toimii pohjoismaissa ja Keski-Europpassa. Vakuutusyhtiö erikoistuu henkilövakuuttamiseen, johon myös Tuloturva kuuluu. 

Vakuutustorin Tuloturvan korvausasiat käsittelee TPA Claims & Admin AB (TPA).

Kun työttömyys tai vahinko tapahtuu, olethan mahdollisimman nopeasti yhteydessä TPA:n asiakaspalveluun sähköpostitse vahingot@tpaclaims.fi  Voit myös soittaa heidän asiakaspalveluun numeroon 0800 133 233. Asiakaspalvelua saa suomeksi ja englanniksi.