Korttisi tiedot ovat voineet vaihtua. Esimerkiksi olet saanut uuden kortin uusilla päiväyksillä. Uuden PSD2-direktiivin myötä korttimaksut voivat myös vaatia välillä tunnistautumista toistuville maksuille.

Ilmoita tästä meille sähköpostitse ja laita kopioksi maksutiedot, jolla maksoit. Korjaamme asian ja ilmoitamme sinulle.

Mikäli pysyvä postiosoitteesi on vaihtunut, ilmoita siitä meille ja päivitämme asiakastietosi. Uuden osoitteen lähettäminen yhteydenottolomakkeemme kautta on turvallisin vaihtoehto. Voit myös käyttää sähköpostia.

Jos nimesi vaihtuu niin ota meihin yhteyttä. Päivitämme vakuutustodistuksesi uudelle nimelle. Henkilötunnuksesi kuitenkin pysyy samana, jonka perusteella mahdollinen vakuutuskorvaus maksetaan

Ehtojen mukaan vakuutus voidaan irtisanoa mikäli lasku on ollut maksamatta 14 päivää. Mikäli et maksa laskua, vakuutus irtisanoutuu automaattisesti 14 päivän päästä muistutuksen lähettämisestä.

Vakuutustoimintaa valvoo Suomen finanssivalvonta, joka edellyttää asiakkaan vahvaa tunnistautumista, kun sopimuksia tehdään. Tämä on myös sinun etusi, koska se pienentää identiteettivarkauden mahdollisuutta.

Rahanpesu liittyen henkivakuutukseen on pieni, mutta olemassa. Täten olemme velvollisia minimoimaan riski liittyen rahanpesun ja terrorismin rahoittamiseen liittyen.

Vakuutusta ottaessa asiakkaan tulee vastata vakuutuksen myöntämiseen liittyviin ehtoihin. Tallennamme tietoihin ainoastaan, että olet ilmoittanut kyllä/ei ehtojen täyttymiseen. Mikäli mahdollista vakuutuskorvaus haetaan, kuolintodistus ja muut tarvittavat dokumentit lähetetään suoraan vakuutusyhtiölle. Vakuutustori.fi toimii ainoastaan vakuutusasiamiehenä ja ei ota kantaa vakuutusyhtiön ja asiakkaan väliseen korvauskäsittelyyn.

Ole meihin yhteydessä ja katsomme yhdessä mikä ratkaisu on sinulle paras