Vakuutustori lanseeraa Tapaturman ja vakavan sairauden vakuutuksen

Tapaturman ja vakavan sairauden vakuutus

Jaa kirjoitus

Vakuutustori Oy ja vakuutusyhtiö NOVIS Insurance Company ovat aloittaneet yhteistyön Suomen markkinoilla. Vakuutustori tarjoaa asiakkaille NOVIS Tapaturman ja vakavan sairauden vakuutusta, joka tuo henkilöasiakkaille taloudellista turvaa kuudelta vakavalta sairaudelta, tapaturmaisesta pysyvästä haitalta sekä toimii samalla tavallisena määräaikaisena henkivakuutuksena vakuutetun läheisille. Vakuutustori myy vakuutusta Suomessa eksklusiivisella sopimuksella ja ensimmäiset vakuutukset myytiin tammikuussa 2021.

Vakuutustori kommentoi: “NOVIS vakuutusyhtiön kanssa on ollut aina ilo työskennellä. Vakuutustori oli mukana Noviksen kanssa rakentamassa vakuutustuotetta Suomen markkinoille, joka on kilpailukykyinen, tuo asiakkaillemme useita vakuutusturvia yhdessä tuotteessa sekä tarjoaa nopean ja luotettavan korvauspalvelun. Vakuutustori taas tarjoaa Novikselle suoraviivaisen myyntikanavan vahvan tunnistautumisen kera, vakuutusten hallinnan ja laskutuksen teknologian sekä asiakaspalvelun. On hienoa olla mukana kasvattamassa NOVIS vakuutusyhtiön tunnettavuutta Suomen markkinoilla. Tapaturman ja vakavan sairauden vakuutus on erinomainen lisä asiakkaillemme, jotka ovat kiinnostuneet terveydensä vakuuttamisesta”

NOVIS vakuutusyhtiön johto kommentoi: “Olemme erittäin iloisia siitä, että yhdessä Vakuutustori Oy:n kanssa olemme onnistuneet luomaan tämän ainutlaatuisen tuotteen, joka on mukautettu Suomen markkinoiden vaatimuksiin ja tarpeisiin. Uskomme, että tuotteen olevan suuri menestys. Vakuutustori Oy ja sen työntekijät ovat todellisia asiantuntijoita ja he ovat olleet vahvasti mukana tuomassa lisäarvoa tämän tuotteen kehitysvaiheessa. Vakuutustorin henkilökunta on tuonut arvokkaita ideoita ja ajatuksia NOVIS-vakuutusyhtiölle ja samalla osoittivat, että he ovat todella hyviä kenttätyössä. Odotamme kovasti alkannuta yhteistyötä.”

NOVIS Insurance Company on perustettu vuonna 2012 ja toimii yli 11 Euroopan maassa ja on muun muassa yksi johtavista vakuutusyhtiöistä henkivakuutuksien uusmyynnissä Islannissa. NOVIS vakuutusyhtiön pääkonttori sijaitsee Bratislavassa, Slovakiassa. Lue lisää NOVIS vakuutusyhtiöstä täältä.

Liity uutiskirjeen tilaajaksi

Uutiskirjeen tilaajana kuulet aina uusimmat uutiset vakuutuksista ensimmäisenä

Muita kirjoituksia aiheesta

Haluatko lisätietoja tarjoamistamme vakuutuksista?

Ole meihin yhteydessä ja kerromme mielellämme lisää

small_c_popup.png

Asiakaspalvelumme auttaa mielellään

Miten voimme olla avuksi?