Vakuutustorin yhteistyö ruotsalaisen vakuutusyhtiö Maiden Life & Generalin kanssa

Maiden Life & General Insurance

Jaa kirjoitus

Vakuutustori Oy on ensimmäisenä suomalaisena toimijana tuonut kesällä 2020 myyntiin ruotsalaisen Maiden Life & General vakuutusyhtiön Tuloturva -tuotteen, joka tuo työttömyys-, työkyvyttömyys- ja tapaturmaisen kuoleman turvaa palkansaajille sekä yrittäjille. Vakuutustori kommentoi: ”Alkukeväästä näimme paljon keskustelua suomalaisten työttömyysturvasta ja näytti siltä, että pienyrittäjät olivat erittäin tiukoilla. Me halusimme tuoda ihmisille mahdollisuuden ostaa lisäturvaa nykyisten turvien lisäksi sekä ottaa huomioon myös yrittäjät, joilla on heikompi turva kuin tavallisella palkansaajalla. Yhteistyössä ruotsalaisen Maiden Life & Generalin kanssa, pystyimme tarjoamaan yhdellä tuotteella kaikki nämä vakuutusturvat suomalaisille.”

Tuote saatiin lanseerattua markkinoille vain viikoissa, johtuen hyvästä Vakuutustorin teknologiaosaamisesta, Maiden Life & Generalin ketteryydestä ja halusta laajentaa Suomen markkinoille sekä First Insurance:n tuesta materiaalien, koulutusten ja paikallisen regulaation osalta. Ensimmäinen Vakuutustorin Tuloturva-vakuutus myytiin elokuussa.

Maiden Generalin toimitusjohtaja Daniel Deckers kommentoi: “Olemme erittäin tyytyväisiä voidessamme tuoda Suomeen tuloturvatuotteemme Vakuutustorin kanssa ja tarjota yrityksen asiakkaille kattavan vakuutussuojan näinä epävarmoina aikoina.”

First Insurance Groupin Suomen ja Baltian toimintojen toimitusjohtaja Pasi Puntari kommentoi:  Tämä projekti on ollut erittäin hieno alku yhteistyölle Suomessa ja osoitti, että uusi vakuutustuote voidaan tuoda markkinoille hyvinkin lyhyessä ajassa. Tämän mahdollisti Vakuutustorin tekniset innovaatiot ja valmiudet, Maiden Generalin ketterät toimintatavat sekä First Insurancen asiantuntemus tuotteen lokalisoinnissa.”

Liity uutiskirjeen tilaajaksi

Uutiskirjeen tilaajana kuulet aina uusimmat uutiset vakuutuksista ensimmäisenä

Muita kirjoituksia aiheesta

Haluatko lisätietoja tarjoamistamme vakuutuksista?

Ole meihin yhteydessä ja kerromme mielellämme lisää

small_c_popup.png

Asiakaspalvelumme auttaa mielellään

Miten voimme olla avuksi?